tiistai 14. huhtikuuta 2015

Keittiötä ja alakertaa

Heips! Vihdoinkin saat kuvaa keittiöstä, remonttiromuja vielä on, mutta eihän se haittaa?
Ihanaa, kun sain ylipuhuttua meille tuon valkoisen altaan. Yläkaapin viereen tulee hyllyt, olin jo Ikeasta katsonut sopivat, mutta harmikseni ne olivat 20cm liian pitkät, mrr. Mutta täytyy taas improvisoida, sehän on meille tuttua.

 Olipas huono kuvakulma,pylväs ei todellakaan ole vinossa:) Tähän seinälle tulee kaappeja ja isot tasot pyykin käsittelyä varten. Vihdoinkin voin ottaa käyttööni vihreän Upon mankelin, vuodelta 1979 tai jotain sinne päin! Kuraeteinen tulee tallisaappaita ja koiria varten myös. Tuonne taakse tulee varastoja ja ehkä jossakin vaiheessa myös takkatila ja miesten valtakunta. Alakerran seinät on oikeaoppisesti maalattu kalkkimaalilla. Se hengittää ja desinfioi, sitähän paljon käytetään myös karjasuojissa. Vanha hyvä konsti!
Tänne tulee siis työhuoneeni:), siis kodinhoitohuone. Jätimme seinät todella rouheeksi, mutta luulen, että tästä tulee makea. Lisätään tuppeensahattua lautaa, omalta tilalta tietty. Tuon viimeisen kuvan kohta, missä näkyy punertavaa tiiliseinää, tulee suihku ja wc. Siellä tiilet puhdistettiin huolellisesti ja laitettiin Saunasuojaa seiniin. Tiiliseinä saa jäädä näkyviin, mittatilaustyönä teetetään suihkukaappi. Tuohon lapionvarren kohtaan tulee pesukoneet ja kuivausrumpu.

Tässä terveiset tänään, lunta tiputtelee, vaikka juuri oli +15 astetta.Halauksin , Pia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti