torstai 4. kesäkuuta 2015

Alexandra's Lifestyle


 Heipähei! Onkos teillä ollut jo juhlia? Meillä oli koulun päättäjäiset, villivarsojen lasku laitumille.

Poikkesin (taas) Tampereella Turtolan kauppakeskuksessa Alexandra's Lifestylessä...tällä kertaa vanhimman tyttäreni kanssa..no tietäähän sen, kun kaks kaikesta kauniista tykkäävää päästää vapaaksi..lisäksi liikkeen omistaja on vallan mukava nainen..hauskaa taas oli, tyttäreni kyllä välillä pyöritteli silmiään, me naiset kun vähän innostuttiin koreileen pöytäliinalla ja ihanilla By Pia's hatuilla..
 Mut nyt ostettiin lähinnä maaleja ja vahaa. JDL:n kalkkimaaleja ja vahaa kun ei voi tarpeeksi kehua, niin hyviä ovat. Tyttäreni osti pöytää varten maalia ja vahaa( tekee pöydänkin itse!!) ja mä tarvitsin vahaa viimeistelyyn.


Tälläsiä, ihania mekkoja liike myy (tuo mekko on sama kuin kiinteistökuningatar Kaisalla By Pia'sin sivuilla, nimi on Dream), By Pia's tuotteita ja paljon muutakin..tuon hurmaavan laukun ostin nyt.
No, jos ihmettelit, miksi en päivittänyt blogia muutamaan päivään..Olin sairaalassa selkäkivun takia ja kotiin päästyäni ihana ystäväni Maija tuli piristämään ryytynyttä olemustani ja toi tuliaisiksi patalappuja ja keittiöpyyhkeitä, oikeissa väreissä tietenkin!!
Kyllä hyvät ystävät ovat kullan arvoisia, muistetaan heille se myöskin sanoa, vai mitä!  Superhalein, kaikista ystävistään kiitollisina,  Pia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti