lauantai 13. kesäkuuta 2015

Maalausta

 Heipähei! Nyt ollaan maalailtu, isäntä kuistia ja minä jakkaroita.  Mukavaa ollu siis kummallakin:)
Ysätväni Marie taas antoi hyviä vinkkejä ja vaihdoimme kuistin maalin maalarin valkolakkaan vai oliko se taas maalarin lakkavalkoiseen??!! No, joka tapauksessa siistiä jälkeä tuli. Kiitos Marie!! Ja mikä näin suurperheessä on parasta, pinta on täysin helposti pyyhittävää!! Vartokaas, kun syksyn kurakelit tulevat ja Lilli tulee ravistellen sisälle...tiiätte kyllä:) Pyyhittävää helposti ja helposti pyyhittävää:)

 Jakkarat ihan omasta takaa,pieni sisältä ja emännän jatke pikkutalosta, ihanaa olla omavarainen:)
Isännyt jo sano, et ei ihan kaikkee tartte maalata vaaleanpunaisella, mutku se purkki oli auki inspiraation alkaessa...ja...
Tulihan sitä vuosiakin vietettyä, pöytä on kuin viiskymppisellä..ystäväni Maija ja tyttärensä ja illalla yllärikäynnillä vielä ystäväni Päivi lapsineen, hauskaa oli, kiitos!

Ollaan käyty Ilimajoella, Koskenkorvalla ja Koiramäessä, siitä siis ensi kerralla..niin ja viikon vanhaa varsaakin kuvailtu..Lämpöisestä päivästä nauttien, Pia

1 kommentti:

  1. Tuo veranta on kyllä nyt tosi valoisa ja niin ihanan näköinen, raikas...ja nuo kukat ikkunalla, ne vaan jotenkin kuuluu olla siinä. Ja minä en sitten edes huomannut onnitella vaikka moneen otteesen tuli puheeksi vuosien vaihtuminen uuteen lukuun, no Onnea nyt sitten tätä kautta... onnittelut myöhässä ja roimasti! Mä niin tiedän tuon tunteen kun inspiraatiota vaikka kuinka paljon, maali purkki auki ja sitä haahuilee ympäri pihamaata etttä mitä minä vielä maalaan...voi mitä kaikkea nää ukkokullat joutuu meidän kotkotuksia kestämään.. Oli ihana nähdä teitä kaikkia!

    Halauksin

    VastaaPoista