keskiviikko 5. elokuuta 2015

Loma loppuu

 Heippa taas piitkästä aikaa!! Loma säät oli mitä oli, vähän jännitti, saadaanko talo maalattua..mut onnistui!! Alarappaus vielä täytyy jossain vaiheessa vielä laittaa, samoin ulko-ovi.
 Keittiöön saatiin ostettua puuhella Torista, painoa oli mukavasti,  kolme miestä , raavasta sellaista,ja kippikärryt tarvittiin, et hella saatiin rappuset ylös .Hellanlevyt laitettiin paikoilleen vasta noston jälkeen.

 Sisustustakin ollaan tehty, tuo vaihdokki kattokruunu on aivan ihana, vai mitä?
 Kuistikin sai uuden ilmeen valmisverhoilla ja viirinauhalla. Rautalangasta tein pikku pulloihin kukkia ja sydämiä, rautalangalla myös pullot kiinnitin.
 Keittiö sai myös hyllyjä lisää..kun on tosi pieni tila, pitää kaikki käyttää hyvin. Tuokin hylly on Ikeasta. Koukkuihin tulee tulevaisuudessa mukeja, niitä nimittäin riittää..
Iltapuhteena virkkasin bambulangasta pari tiskirättiä. Toimii!! Vaikka pesuohjeessa oli 40 astetta,olen ne pessyt 60 asteessa, hyvin kestää. Tiskirätit tarvitsevat vähintään tuo korkeamman lämpötilan, et pöpöt poistuvat.

Mansikoita on vielä laitettu lisää pakkaseen ja mehuakin on mukavasti niistä saatu. Seuraavaksi olis vadelmien ja punaherukan vuoro, mustikoitakin on tilattu. Mites teillä? terv. Pia

2 kommenttia:

  1. Hyvä talon väri !!!! Ja hella, aika makee.Alkaa juu näyttämään jo ihan Pian kodilta, kyllä.

    Mä joskus aikanaan teetin pikku pojille tuosta bambulangasta niitä norjalaishattuja kun olivat vaaveja...tiskirättejähän sitä voisi kyllä itsekin virkkailla talven pimeydessä...hmmm...ei muuta kuin lankaostoksille. Olen jo sitten unohtanut ihan totaalisesti sun kertoman kantapään teon...eli kait mun täytyy virkkaa puol tusinaa varsia ja kun tuut ni neuvot uudestaan ja sitten teen sarjatyönä kaikki kantapäät...menisköhän sitten perille. Minulla on kyllä kädetkin taas siinä kunnossa etten pysty kutomaan/virkkaamaan. Ne menee heti kramppiin jos yritänkin...Säärystemen puolikaskin tuossa odottaa tekijäänsä.

    Vaihtotavarat löytävät siis pikkuhiljaa paikkansa. Näyttävät kyllä kodissasi paremmilta kuin täälä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos mukavasta blogista, halusin lähettää Sinulle tällaisen viestin: http://elohuone.blogspot.fi/2015/09/wautsi-vau-tallaista-minulle-liebster_17.html

    VastaaPoista