keskiviikko 12. elokuuta 2015

Sisäkuvia ja vielä lomakuvia

 Heipähei! Huomaattekos, kun on lastenhuoneessa siistiä!! Mahtaakohan  johtua siitä, et suurin osa leluista on vielä tuomatta? Nuorimman lapsemme huoneeseen laitettiin ensimmäinen juliste lautaseinään kiinni. Jos vaikka jätettäis tapetit rauhaan.
 Pikkuvessa on sisustusta vailla, pieneen tilaan on kuitenkin saatu kaikki tarpeellinen...peilejä pitäis hankkia vielä useita.

Tuo pöytä tulee myyntiin, kannen maalina tietty vaaleanpunainen, hento sellainen. Tuvassa on rauhallinen tunnelma.
 Kesäkuvia on ny pakko laittaa, ku helteet vihdoin tulivat...Tässä kuvia siis Saimaalta. Leipää oli kaupasta lisää haettava, kun ne menivät sorsien suuhun,ihmettelin nääs herättyäni, et kylläpäs lapset söivät paljon leipää.. Ihmetystä riitti, kun sorsat tulivat syliin. Pari yötä pois kotoa tuntui ainakin kahdelta viikolta, rusketustakin saatiin hyvin.
 Hmm. tässä Luonterin kalliomaalauksia, näitä lapset käyvät ihastelemassa joka kerta, kun Anttolaan pääsemme.
 Muksut melomassa,takana on Neitvuori.Tällä mökillä terassia riittää ja muutenkin on todella kaunista kaikin puolin, sielu lepää. Ja näin iso porukka majottuu vaivatta ja tilaa vielä jääkin yllin kyllin.
Lilli ,suuri uimari. Mahaplätsejä hyppäili aikas monta kertaa, hyvä kun turkki sai välillä kuivahtaa. Uusi valloituskin tuli, sauna nimittäin. Änkes aina ensimmäisenä lauteille ja viimeisenä pois. Silmät kiinni nautti ylälauteella loikoilusta. Venematka sujui hyvin, korvat vaan lepattivat tuulessa.


Suurperheiden äipät ja miksi ei muutkin, nauttivat, koska koulu on alkanut, jess!! Halauksin, Pia

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Täälä ainakin yksi äippä ilmottautuu nauttivansa omasta lomasta koulujen ja päikyn alettua...aaah. Pohjanmaa nyt vaan tuntuu näyttävän kaikki "parhaat" puolensa, en saa lääkäriaikaa kun paperit on vielä Etelä-Suomessa. Joten arvaa mikä tääl on mulla ottas...

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia. Täälä ainakin yksi äippä ilmottautuu nauttivansa omasta lomasta koulujen ja päikyn alettua...aaah. Pohjanmaa nyt vaan tuntuu näyttävän kaikki "parhaat" puolensa, en saa lääkäriaikaa kun paperit on vielä Etelä-Suomessa. Joten arvaa mikä tääl on mulla ottas...

    VastaaPoista