lauantai 9. toukokuuta 2015

Kutsujen ostokset

 Heippa! Muutama postaus sitten kerroin Hyvän Tuulen Puodin sisustuskutsuista.
Yläkuvan tuotteet (vaihtelevat ) sain ilmaiseksi kutsujen pitämisestä.
 Nämä sitten ostin , Wanhan Markin uskomattoman raikkaan tuoksuista saippuaa, kannun, kranssin, tuulipainot.  Hyönteissuojan leipomuksien päälle ostin  kanssa, täytyykin joku päivä testata, vaikka huomenna äitienpäivänä, pitääkö myös ylimääräiset kissat pois. Mrr! Heti, kun silmä välttää, on joku kateista ruokapöydällä..
Puhelintelineen ostin ,lempivärissäni tiätty. Aattelin,että saan myös yöksi lastenkin luurit säilytykseen, mutta...enhän mä taaskaan tajunnu, että muksut käyttää niitä myös herätyskelloina..joten se siitä yöparkista..

Tuossa on leveämpikin osa, johon saa laturit, niitä kun välistä,lue koko ajan, etitään ja syytellään, kuka on juuri sen ja sen laturin ottanut. Nää on näitä suurperheen etuuksia, mutta toki pienemmässäkin pesueessa varmasti kinoja käydään:)


Kevennykseksi jälleen Lillin nukkuma-asentoja, rappusilla
toisesta suunnasta ja
niin lutusena unikaveri tassujen välissä. 


Lilli oli eilen vaisu, piristy kuitenkin, kun Max tuli käymään. Paukutteli koko yön ja tänään onkin sitten ollut jo oma itsensä. Virtaa rittää, mutta emme kuitenkaan lähteneet viemään Lilliä koiranäyttelyyn, vaikka olimme niin suunnitelleet. Mitähän liisteri oli taas maatilalla syönyt, lieneekö vähän liikaa hevosten munkkeja:) Mukavaa lauantaita, Pia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti