maanantai 11. toukokuuta 2015

Matot

Heippa! Taas alkaa meidän , siis mun ja isännän, kinastelun ajankohta..

tiättekö sen, kun tulee se pakko,
et nyt, ihan heti , ennenkuin taas syksy yllättää, nyt, kun on viä lämpöstä

niin se Mattojen pesun aika.

Mun mielestä ne on peree pestä heti pois, muuten ne taas unohtuu..

Pesun hoitaa isäntä, isolla terassilla ja painepesurilla. Ihan kaikki matot tai siis ne, mitä en jatkuvasti pese pesukoneessa. Lankamatotkin pestään ite, ihan hyvin on säilyneet. Oikein kaipaan mäntysuovan tuoksua. Kukas teillä pesee matot? Unelmointiterkuin,Pia

4 kommenttia:

  1. Kuka milloinkin pesee täällä...viime aikoina minä, koska olen kotona. Pesin tässä jo 7 räsymattoa, mutta oli niin himskatin kylmä joten oli lopetettava siihen sillä erää. Vielä on parikymmentä mattoa mitä pestä (otin viimeksi maalta mattoja mukaan). Odottelen niitä kauan jo luvattuja lämpimiä ilmoja, kai ohittaneet just tän mäen.

    VastaaPoista
  2. Kuka milloinkin pesee täällä...viime aikoina minä, koska olen kotona. Pesin tässä jo 7 räsymattoa, mutta oli niin himskatin kylmä joten oli lopetettava siihen sillä erää. Vielä on parikymmentä mattoa mitä pestä (otin viimeksi maalta mattoja mukaan). Odottelen niitä kauan jo luvattuja lämpimiä ilmoja, kai ohittaneet just tän mäen.

    VastaaPoista
  3. Hei!! Siellä Pakkalan tien varressa se mattojen pesupaikka, altaat, mankeli ja riut missä kuivattaa, joku kyläläinen sanoi syksyllä että ne lopetaan, onko tietoo kellään mikä tilanne? Kesä-kiti Kirkkojätven rannassa mutta sanaton sopimus, ei kuormiteta millään sitä piwntä järveä.

    VastaaPoista
  4. Koitan jokoo ihan oman nimen hyvväksyy profiiliks/kommenteihin?

    VastaaPoista