tiistai 19. toukokuuta 2015

Ulkoilua

 Heippa! Kisut ulkoilevat ensimmäistä kertaa, jännittää...
 Kultamuru vahtii pienokaisiaan, kauaksi ei Murukaan uskalla lähteä

 Tare on selkeästi uskaliaampi,meni emonsa perässä kentälle saakka, mutta palasi nopeesti takas. Minttu jäi oven lähelle ja kulki matalana. Minttu tykkää olla sylissä, Tare taas ei siinä viihdy! Mut kattokaa ny tota Taren naamaa, vaikka onkin huono kuva, mut se on sitten hassun näköinen kissa, vähän tärähtäneen oloinen.
Tare syntyi ensimmäisenä ja oli aikas tiukassa, jouduin vähän avittamaan sen syntymää, mut Minttu sitten syntyi tosta vaan. Tare oli pienenä aina tissillä ja Minttua sai siihen välillä ihan nostaa,et muistais syödä tarpeeksi.Mut terhakoita tuli kummastakin vauvasta!

Liisteri ja Kultamuru, tyypillistä kissa-koira leikkiä. Ensin haistellaan ja sitten läpsitään:) Onneksi Lilli on varovainen, ei ole saanut vielä niin pahasti kuonoonsa, että olisi verta tullut.. Lilliä vähän harmittaa, sillä Muruhan on vikkelämpi koivistaan ja mahtuu mm. aitan alle turvaan. Silti Muruhan on se, joka ärsyttämisen aina aloittaa..


Kissat saa hyvin sisälle sillä, että avaa kastikeruokapurkin..kuivaruokaa niillä on aina tarjolla , samoin kuin vettä.Vauhtia tulee, kun kastikeruokaa tulee ruokakuppiin. Muru antaa ensin vauvojensa syödä ja syö itse sitten viimeisenä.

Lilli lähettää päiväuniterkut kaikille, kuorsaa tuossa vieressäni. Pia

1 kommentti: